Hartelijke gelukwensen met de komst van uw klein wondertje …

Op zoek naar bijzonder doopsuiker?

Fée-Sucrée Waregem werkt volledig op maat en wensen van de klant. U kunt rekenen op de jarenlange professionele ervaring.

Voor doopsuiker kan u altijd vrijblijvend langs komen, alsook op afspraak. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd; van geboortekaartje tot suikerboon en van peter & meter attenties tot doopkaars.

Een suikerboontje of liever iets anders? Kiest u voor stijlvol, strak, gedurfd of eerder klassiek? Fée-Sucrée zorgt constant voor nieuwe, originele collecties en volgt de nieuwste trends. Maak tijdig uw afspraak.

Iedereen is welkom. Dit voor zowel onze klanten die zelf aan de slag willen of voor onze klanten die alles van A tot Z aan ons overlaten. Wenst u het geboortedrukwerk perfect op de geboorte attenties afstemmen? Dat kan als de complete doopsuiker presentatie bij ons wordt besteld. Op die manier wordt alles piekfijn op elkaar afgestemd.

Creativiteit en originaliteit zijn ons motto … “niets is voor ons gek té gek”. Wij proberen samen met u en onze ontwerpers het gewenste resultaat uit te werken.

Geniet van uw zwangerschap. Tot binnenkort!

  • Maatwerk
  • Standaard collecties
  • Drukwerk
  • Officiële verdeler van diverse merken

Drukwerk - maatwerk, standaardcollecties

Jullie hebben jullie complete doopsuiker presentatie bij Fée-Sucrée besteld? Dan werken wij graag ook uw geboortedrukwerk uit. Het totaalpakket wordt piekfijn op elkaar afgestemd. U hebt de keuze uit standaard kaartjes die we voor u kunnen bedrukken of u heeft de keuze uit volledige eigen ontworpen unieke kaartjes.

Een kaartje voor het leven !

Referenties doopsuiker

Onze partners / merken

BB-Collections – Vis-ta-Vie – Buromac – e.a.
De Bock suikerbonen
Baghera – Funnies – Happy Horse

GEBOORTE

Een origineel cadeau voor een
baby shower of pasgeboren baby
koop je bij Fée Sucrée.
Originele kraamcadeaus.

COMMUNIE / LENTEFEEST

Ga je naar een communie- of lentefeest maar nog geen idee welk geschenk je meeneemt? Kaartjes, snoeptaarten of ander leuks om mee te nemen.

HUWELIJK

Een uniek cadeau dat indruk maakt op de pasgehuwden. Bij Fée-Sucrée vind je zeker een uniek cadeau die men zich jaren later nog herinnert.

PETER / METER

Veel verschillende gepersonaliseerde meter en peter cadeaus. Om af te geven aan meter of peter. Maar ook voor ouders en kindje voor meter en peter zelf.

© Copyright 2018 Fée Sucrée gelegen in Waregem / West-Vlaanderen